High Tea bij De Wandelgang Zeeland


Het is ook mogelijk bij ons om te genieten van een compleet verzorgde High Tea met heerlijke hartige lekkernijen en zoete delicatessen. 
Net even wat anders
Geïnspireerd door de Engelse theetraditie, hebben we onze High Tea een unieke draai gegeven. Verwacht een combinatie van traditionele favorieten met een eigen twist samengesteld door De Wandelgang Zeeland.

Wat kun je verwachten?
Een selectie van fijne theesoorten, zowel klassiekers als moderne smaken.Toch liever iets anders? Je kan ook genieten van de hapjes onder het genot van een kopje koffie of cappuccino.
Een goed gevulde etagere, met daarop een ruim aanbod aan zoete lekkernijen, gecombineerd met heerlijke (warme) hartige hapjes, geheel in eigen stijl.


Perfect voor elke gelegenheid
Of je nu een verjaardag viert, een moeder-dochterdag plant, of gewoon een gezellige middag met vrienden wilt doorbrengen; onze High Tea past perfect bij elk samenzijn.

Reserveren is gewenst
Genieten van onze high tea is op elke dag van de week mogelijk, zorg wel dat je van te voren even reserveert, zodat wij de juiste voorbereidingen kunnen treffen voor jouw bezoek! 

Allergieën of dieetwensen?

Laat het ons weten! We doen ons best om aan elke wens te voldoen, zodat iedereen volop kan genieten.

Dompel jezelf onder in een wereld van smaak en traditie. Kom genieten van een High Tea bij De Wandelgang Zeeland.